ANDIJON SHAHRI YO‘NALISHLARIDA AVTOBUSLARNING SIG‘IMI VA HARAKATLANISH INTERVALINI MAQBULLASHTIRISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Hozirgi kunda Andijon shahrida avtobuslar harakati to‘g‘ri tashkil etish. Avtobuslar orasidagi intervallar shahar jamoat transporti foydalanuvchilariga qulay vaqtda emas va yo‘lovchilarni uzoq vaqt kutishga majbur qilmoqda.