UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VA INTERFAOL USULLARNI QO‘LLASH OMILLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida innovatsion texnologiyalar va interfaol usullarni qo‘llashning o‘ziga xos xususiyatlari. Ta’lim samaradorligi va ta’sirchanligini oshirish, o‘quvchilarda dars mazmunini teran anglash ko‘nikmasini shakllantirish bo‘yicha ma’lumotlar mavjud.