UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISH OMILLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida kimyo fanini o‘qitish omillari va kimyoviy tushunchalar, ilmiy dalillar, qonunlar va nazariyalar asosida kimyoviy bilim, ko‘nikma va malakalarni oshirish yo‘llari tahlil etilgan.