BIRINCHI TUG‘ISHDAGI GOLSHTIN ZOTLI SIGIRLARNI PARVARISHLASH VA SAQLASH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiyasi. Sog‘in sigirlar ushbu binolar ichida sog‘ishga tayyorlash, sog‘ish va ozuqlar bilan oziqlantirish jarayonida saqlanib, so‘ng yayratish va oziqlantirish maydonlarida boshvoqsiz erkin saqlash ularni mahsuldorligiga yaxshi ta’sir ko‘rsatadi.