XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA MULTIMEDIA VA INTERFAOL MATERIALLARNI ISHLAB CHIQISH VA ULARDAN FOYDALANISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tilni o'rganishda, o'quv jarayonini tashkil etishda yangi imkoniyatlar ochish berishda multimedia va interaktiv materiallardan foydalanish muhokama qilinadi. Multimediali o‘quv qurollarining paydo bo‘lishi bilan ta’lim jarayonining mazmunini oshiruvchi va boyitib turuvchi, talabalarni xorijiy tilni o‘rganishga undaydigan yangi axborot ta’lim muhiti yaratilmoqda, o‘qituvchi va talabalar o‘rtasida yaqin hamkorlik yo‘lga qo‘yilmoqda.