PROFESSIONAL TA’LIM O‘QUVCHILARI O‘RTASIDA GIYOHVANDLIKNING OLDINI OLISH BO‘YICHA TADBIRLAR MAZMUNI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada professional ta’lim o‘quvchilari o‘rtasida giyohvandlikni oldini olish, ta’lim muassasalarida profilaktika tizimini yaratish, o‘g‘il-qizlarning ruhiy va ma’naviy salomatligini asrash, ularning moslashish qobiliyatini oshirishga xizmat qiluvchi dasturlarni keng tatbiq etish va targ‘ib etish masalalarining nazariy asoslangan yondashuvlarini umumiy tahlili bayon qilingan.