ARCORE TEXNOLOGIYASI ASOSIDA KENGAYTIRILGAN HAQIQAT ILOVALARINI ISHLAB CHIQISHNING TEXNOLOGIK ASOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ARCORE TEXNOLOGIYASI ASOSIDA KENGAYTIRILGAN HAQIQAT ILOVALARINI ISHLAB CHIQISHNING TEXNOLOGIK ASOSLARI