O’zbekistonda soliq imtiyozlarining o’ziga xos xususiyatlari (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisning asosiy maqsadi O‘zbekiston Respublikasida soliq imtiyozlarining o‘ziga xos hususiyatlarini tahlil qilishdir. Soliq imtiyozlari davlatning iqtisodiy siyosatini amalga oshirishda muhim vosita bo‘lib, ular iqtisodiyotning ayrim sohalarini qo‘llab-quvvatlash, investitsiyalarni rag'batlantirish va tadbirkorlikni rivojlantirishda katta ahamiyatga ega.