PSIXOLOG UCHUN KASB ETIKASI VA PROFESSIONALLIK O‘RNI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada psixolog kasbida etika va professionallikning o‘rni keng yoritilgan. Kasbiy etikaning asosiy tamoyillari maxfiylik, zarar yetkazmaslik, professional mas’uliyat va adolat tushunchalari batafsil tushuntirilgan. Psixologning professionalligi, uning ilmiy yondashuvi va mijoz bilan samarali muloqot qilish ko‘nikmalari ruhiy sog‘liqni ta’minlashdagi muhim jihatlar sifatida ko‘rsatilgan. Maqola jamiyatda psixologik xizmatlarning samaradorligini oshirish va sog‘lom ijtimoiy muhitni yaratishga qaratilgan.