MATEMATIKA O’QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada matematika o‘qitishda interfaol metodlarning ahamiyati va qo‘llanilishi haqida so‘z yuritiladi. Interfaol metodlar o‘quvchilarning faol ishtirokini ta'minlash, o‘rganish jarayonini qiziqarli va samarali qilish uchun muhim vositadir. Maqolada guruh ishlari, loyiha metodi, rol o‘ynash, matematik o‘yinlar, muvaffaqiyatga yo‘naltirilgan o‘qitish va virtual darslar kabi interfaol metodlarning turli shakllari va afzalliklari batafsil tahlil qilinadi.