INTERAKTIV ELEKTRON TA‘LIM VOSITALARI ORQALI LOYIHALASH KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Zamonaviy ta’lim tizimi ta’lim jarayonlarini modernizatsiya qilishda raqamli texnologiyalarning keng qo‘llanilishini talab qiladi. Interaktiv elektron ta’lim vositalari ushbu jarayonda muhim o‘rin tutadi. Loyihalash kompetensiyalarini shakllantirishda bunday vositalardan foydalanish o‘quvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini oshirish, muammolarni hal qilish qobiliyatlarini rivojlantirish va jamoaviy ishlashga o‘rgatish uchun qulay imkoniyat yaratadi. Ushbu maqolada interaktiv elektron ta’lim vositalarining mohiyati va ularni loyihalash kompetensiyalarini shakllantirish uchun samarali qo‘llash usullari tahlil qilinadi.