IJTIMOIY LOYIHALAR ASOSIDA TALABALARNING KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING MAZMUN-MOHIYATI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ijtimoiy loyihalar talabalarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu jarayon ularga nazariy bilimlarini amaliyotda qo‘llash imkonini beradi. Loyihalar ijtimoiy masalalarni hal qilishga qaratilgan bo‘lib, talabalarning mas’uliyat va jamoada ishlash ko‘nikmalarini oshiradi. Shuningdek, bu jarayon talabalarning ijodiy fikrlash va tashabbuskorlik qobiliyatlarini rivojlantiradi.