FAROBIYNING FALSAFIY QARASHLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abu Nasr Farobiyning falsafiy qarashlari shuningdek jamiyat va axloq xaqidagi qarashlari va ijtimoiy falsafiy qarashlari batafsil yoritib berilgan . Abu Nasr Farobiyning falsafiy qarashlari va uning ilmiy ahamiyati tarixiy evolyutsiya davomida Sharq va G'arb falsafiy qarashlariga yuqori darajada ta'sir qilib kelganligi bayon qilingan