ИҚТИСОДИЙ БАРҚАРОРЛИК ЁКИ ИҚТИСОДИЙ ЎСИШ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
2019 йил натижалари ҳақида гапириб, Ўзбекистон Республикаси Президенти Ш.Мирзиёев ўзининг Олий Мажлисга Мурожаатномасида “тўғридан-тўғри хорижий инвестициялар 4,2 миллиард долларни ташкил этиб, 2018 йилга нисбатан... 3,1 миллиард долларга ёки 3,7 баробар ўсди