RAQAMLI BANK XIZMATLARI VA IPAK YO‘LI BANKINING TAJRIBASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada Ipak Yo‘li bankining raqamli xizmatlar sohasidagi tajribasi va ushbu xizmatlarning mijozlar uchun yaratgan imkoniyatlari yoritiladi. Raqamli bank xizmatlarining zamonaviy moliyaviy tizimdagi ahamiyati, bank tomonidan taqdim etilayotgan innovatsion yechimlar, mijozlar uchun qulayliklar va xavfsizlik masalalari batafsil tahlil qilingan. Shuningdek, Ipak Yo‘li bankining raqamli xizmatlarini takomillashtirishga qaratilgan strategiyalari va kelajakdagi rivojlanish rejalari ham ko‘rib chiqilgan. Maqola raqamli bank xizmatlarini rivojlantirish va ularni mijozlarga yetkazish jarayonida bankning o‘rni va ahamiyatini ochib beradi.