ETNOTURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA BUXORO SHAHRI OBIDALARINING O‘RNI:BUXORO ARKI MISOLIDA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Buxoroda etnoturizmga doir qonun va chora tadbirlar shuningdek, etnoturizmni rivojlantirish bo‘yicha olib borilayotgan yangiliklar keltirilgan. Shu qatorda Buxoro shahri obidalari, asosan Buxoro Arki tashkil topishi va u to‘g’risida umumiy ma’lumotlar keltirilgan va ko‘plab qadamjolar shuningdek asarlar haqida so‘z borgan.