MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI PEDAGOG TARBIYACHISINING KASBIY KOMPETENSIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagog tarbiyachisining kasbiy kompetensiyasi, uni takomillashtirish yo‘llari hamda vositalari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada kompetensiya tushunchasi va uning turlari hususida ahm mulohazalar bayon etilgan.