HOW TO TEACH THE GRAMMAR TO TEENAGERS EFFECTIVELY (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotation: This article examines ways and methods of teaching grammar among young students.