ZAMONAVIY TEXNALOGIYALAR BILAN CHET TILI KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Bu maqolada zamonaviy texnalogiyalarning (kompyuter,telefon,onlayn dasturlar,saytlar) xorijiy tilni o’rganishda tutgan o’rni haqida, shuningdek, o’qituvchilarning dars jarayonida o’quvchilariga texnalogiya mahsulotlaridan to’g’ri foydalanish va unumli faoliyat olib borishlari uchun bir nechta metodlar berib borilgan. Materiallar sifatida bir nechta tadqiqotchilarning maqolalari va metodik tavsiyalardan foydalanildi.