AFG’ON URUSHIDA SOVET QUROLLI CHEKLANGAN KONTINGENTI VA AFG’ON MUXOLIFAT KUCHLARI O’RTASIDA YUZ BERGAN HARBIY HARAKATLARDA O’ZBEKISTONLIK JANGCHILARNING ISHTIROKI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Afg’onistondagi harbiy harakatlarda sovet armiyasi tarkibida ishtirok etgan o’zbekistonlik jangchilarning afg’on muxolifat kuchlari o’rtasida yuz bergan asosiy jang harakatlari hamda ushbu urushda o’zbekistonliklar ishtirokining roli haqida zarur ma’lumotlar keltirib o’tilgan.