RAQAMLI PLATFORMALARNING BIZNES JARAYONLARI, MARKETING VA MIJOZLAR BILAN O’ZARO ALOQALARGA TA’SIRINI BAHOLASHNING HOLATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Raqamli iqtisodiyotning eng muhim va hal qiluvchi texnologiyasi raqamli platformadir.Ushbu maqolada raqam platformalarning turlari, rivojlantirish yo‘nalishlari ularni milliy iqtisodiyotdagi o‘rni va ahamiyati iqtisodiy ko‘rsatkichlar orqali yoritilgan.