FIZALOGIYA FANINI O'QITISHDA TALABALARNI BOSHQA FANLAR BILAN IJODIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida xorijiy davlatlar tajribalari asosida talabalarning fizalogiya fanini takomillashtirishda o‘quv uslubiy ta’minoti, yangi o‘quv texnologiyalarini ta’lim jarayoniga joriy etish,