PSIXOLOGIK ADAPTATSIYS VA OILA INTEGRATSIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Insonning turmushidagi eng muhim qadriyatlardan biri bu oila hisoblanadi. Oila, nafaqat shaxsning ijtimoiy hayotida, balki uning psixologik barqarorligida ham muhim rol o‘ynaydi. Shu nuqtai nazardan, psixologik adaptatsiya va oila integratsiyasi o‘zaro bog‘liq bo‘lgan murakkab jarayonlarni anglatadi. Ushbu maqolada psixologik adaptatsiya va oila integratsiyasining nazariy asoslari, ularning jamiyat va shaxs rivojlanishiga ta’siri hamda amaliy jihatlari batafsil yoritiladi.