BUXGALTERIYA HISOBI VA ICHKI AUDITNI BIRLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada buxgalteriya hisobi va ichki auditni birlashtirish orqali samaradorlikni oshirish jarayonida takliflar, ko’rsatmalar uning natijalari to’g’risida afzalliklari bayon etiladi.