ANAKSIMEN (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada Anaksimenning hayoti va faoliyati,ta'limoti, asosiy g'oyalari ,Anaksimenning ilmiy va falsafiy merosi ,kosmos haqidagi qarashlari,tabiatni tushunishdagi yondashuvlari,boshqa faylasuflarga ta'sir o'tkazganligi ,tabiiy falsafaning rivojiga qo'shgan hissasi ,dunyoning dastlabki tamoyili haqida ilgari surgan g'oyasi ,haqidagi fikr va mulohazlar keng tarzda yoritilgan.