TALABALARDA O‘QITISH METODLARI VA USULLARINING TOLERANTLIKNI OSHIRISHDAGI ROLI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, talabalarda o’qitish metodlari va usullarining tolerantlikni oshirishdagi roli nazariy jihatdan o’rganilgan. Bundan tashqari, ta'lim jarayonida tolerantlikni oshirish uchun qo‘llaniladigan metodlar va usullar, talabalarni bir-birini tushunishi, o‘z fikrlarini ifoda etishi kabi xususiyatlar amaliy jihatdan tahlil qilingan.