UMUMIY OVQATLANISH KORXONALARIDA XARAJATLAR HISOBI VA TAHLILI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumiy ovqatlanish korxonalarda xarajatlar hisobi va tahlili bo`yicha fikr mulohazalar bayon etilgan va ovqatlanish korxonalarida xarajatlar hisobini boshqarish bo`yicha malumotlar berilgan.