TALABALIK DAVRIDA O‘Z-O‘ZIGA BAHO BERISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o’smirlik va talabalik davrlaridagi ruhiy jarayonlar, o’z-o’zini hurmat qilish va o’ziga ishonch bo’yicha fikrlar yoritilgan. Shuningdek, o’zini baholashning diagnostikasi va ishonchni oshirish yuzasidan bir qator usullar ham berilgan.