XAVFSIZ TARMOQ TRAFIGINI UZATISH XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Tarmoq texnologiyalarining rivojlanishi, tarmoq orqali uzatiladigan ma’lumotlar hajmining ko'payishi va ko'plab yangi tarmoq protokollarining (shu jumladan yopiq protokollar) joriy etilishi tufayli tarmoq trafigini tahlil qilish tobora dolzarb bo'lib bormoqda. Amaliy qo'llashning asosiy yo'nalishlari quyidagilardan iborat