9-SINFLARDA "ODAM GENETIKASINI O‘RGANISH" MAVZUSINI O‘QITISHDA INTERFAOL METOD VA USULLARDAN FOYDALANISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Biologiya oʻquv jarayonida oʻquvchilarga ilmiy bilimlarini samarali yetkazish, ularda hayotiy koʻnikma va qiziqishini shakllantirishda oʻqitish vositalarining ahamiyati katta. Zamonaviy taʼlim texnologiyalari bilan birga anʼanaviy usullarni uygʻunlashtirish biologiya fanini oʻqitish sifatini oshiradi.