YANGI O’ZBEKISTON YANGI KONSTITUTSIYASI-TARAQQIYOTIMIZ BELGISIDIR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annontatsiya: O’zbekistonimiz kelajagi haqida so’z yuritilgan.