ПАРРАНДАЧИЛИК БИНОЛАРИДА МИКРОИҚЛИМНИ ЯРАТИШДА ИССИҚЛИК МАССА АЛМАШИНУВИ ҚУРУЛМАСИДА БУҒ ХОСИЛ БЎЛАДИГАН МУХИТНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Иссиқ иқлим шароитларида паррандачилик биноларида ҳарорат ва намлик параметрларини яратиш учун унга берилган ҳавони иссиқлик-намлик билан ишлов бериш керак.