KIBERXAVFSIZLIK ASOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamizda kiberxavfsizlik asoslari mavzusida bo‘lib, uquyidagilar haqida ma’lumotlar berib o‘tiladi. Kiberxavfsizlikning asosiytushunchalari, kiberxavfsizlikning asosiy terminalogiyalari, kiberxujumlar,kiberxvsizlik bo‘yicha amaliyotlar, kibertahditlar tarixi, kiberxavfsizlik sertifikatlariva umumiy xulosa qismlaridan iborat.