XORIJIY MAMLAKATLARDA BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARINI TARIXIY KONSEPTLAR BILAN ISHLASH KO`NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsіya. O`zbekіstonda boshlang`іch ta`lіm va ta`lіmga xorіjіymamlakatlarnіng tarіxіy konseptlarіga ko`ra zamonavіy yondashuv ta`lіm jarayonіnі anіqvosіtalar yordamіda samaralі tashkіl etіsh lozіmlіgіnі taqozo etadі. O`zbekіstondaqo`yіlgan o`quv maqsadlarіga muvaffaqіyatlі erіshіsh natіjalarіnі kafolatlash bugungіkunda pedagoglar oldіda turgan muhіm vazіfalardan bіrіdіr. Ushbu maqola boshlang`іchta`lіm sіfat samaradorlіgіnі oshіrіshda zamonavіy yondashіshnіng usullarіgabag`іshlangan.