BAHOUDDIN NAQSHBAND (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada Naqshbandning hayoti va ijodi ,ta'limoti ,ilmiy faoliyati ,tassavufdagi o'zining yuksak manaviy say harakatlari,Naqshbandiy tariqatining tamoyillari ,tarixiy merosi, tarbiyaviy usullari, Naqshbandiya tariqatining ijtimoiy faoliyati haqidagi fikr va mulohazlar keng tarzda yoritilgan.