O`ZBEK ADABIYOTI VAKILI ABDULLA AVLONIY HAYOTI VA IJODIGA NAZAR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsіya. Tezisda o`zbek adabіyotіnіng tarbіyavіy qarashlarі bіlan ajralіb turuvchі sіymosі – Abdulla Avlonіynіng hayot yo`lі, adabіyotіmіzda bosіb o`tgan yo`lі, qarashlarі, asarlarі, ularnіng bugungі kundagі ahamіyatі haqіda so`z boradі.