TARMOQ PAKETLARINI FILTRLASHNING XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Har bir IP-paket qoidalar to‘plamiga mosligi bo‘yicha tadqiq etiladi. Bu qoidalar TCP/IP modelini tarmoq va transport sathi sarlavhalari tarkibi bo‘yicha aloqa ruxsatini o‘rnatadi, paketlarni harakatlanishini ham tahlil etadi. Paketlarni filtrlash quyidagilarni nazorat etadi: