XORAZMDA 1920-1945 YILLARDA SAN’AT SOHASIDA OLIB BORILGAN ISHLARNING MADANIY HAYOTIGA TA’SIRI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: maqolada Xorazm viloyatida san’at sohasida faoliyat ko‘rsatgan insonlar va ularning yaratgan o‘lmas san’at asarlari to‘g‘risida ma’lumot beriladi.