2005-YILDA O‘ZBEKISTONDA KASABA UYUSHMALARINING O‘RNI: TA’LIM VA SOG‘LIQNI SAQLASHGA E’TIBOR. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Mazkur ilmiy maqolada O‘zbekiston kasaba uyushmalarining 2005-yildagi faoliyati batafsil yoritilgan bo‘lib, ularning ta’lim va sog‘liqni saqlash sohalarida tutgan o‘rni alohida ta’kidlangan. Ushbu tadqiqot kasaba uyushmalarining ishchilar huquqlarini himoya qilish, mehnat sharoitlarini yaxshilash va ta'lim va sog'liqni saqlash sohasidagi ijtimoiy siyosatga ta'sir ko'rsatish borasidagi tashabbuslarini o'rganib chiqib, ushbu yil davomida kasaba uyushmalarining ushbu muhim sohalarga ta'sirini yoritib beradi.