JA'MIYAT TARAQQIYOTINING ASOSI MA'RIFATDIR. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Bu maqolada yoshkarning ma'naviy rivojlanishi haqida fikrlar, ma'naviy ehtiyojlarni yuksaltirish, ma'naviyat tushunchasini paydo bo'lish tarixi va bugingi kundagi dolzarbligi haqida aytilgan. Shuningdek ma'naviy meroslarimizni asrab avaylash, uni yosh avlodga tushintirish ishlarini olib borish haqida batafsil aytib o'tilgan.