ACHILLEA MILLEFOLIUM O’SIMLIGI FIZIOLOGIK VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Abstract: Achillea millefolium plant species, distribution, medical importance, role in modern medicine, chemical composition, organic and inorganic substances, medicinal properties, physiological and morphological changes are covered.