YOSH BOLALARGA INGLIZ TILINI O’QITISHDA VISUAL MATERIALLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola yosh bolalarga ingliz tilini vizual materiallar yordamida o‘rgatish jarayonini ko‘rib chiqadi. Vizual materiallar, jumladan, rasmlar, kartochkalar va animatsiyalar, bolalarga yangi so‘zlarni o‘zlashtirishni osonlashtirib, ularning qiziqishini oshiradi. Maqolada ushbu metodlarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, bolalarning muloqot qobiliyatlari va so‘z boyligini rivojlantirishga ta’siri batafsil tahlil qilinadi. Bunday yondashuv bolalarni global dunyoga tayyorlash va ularning shaxsiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda muhim rol o‘ynaydi.