O’QITUVCHI IMIJINING SHAKLLANISHIDA PEDAGOGIK MADANIYAT (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada oʻqituvchilik faoliyatida unga yordamchi vositalar, xususan, pedagogik soʻz qoʻllash mahorati, undan toʻgʻri foydalanish va imij hamda liderlik tushunchasi haqida fikrlar bayon etilgan.