ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ЁШЛАРГА КЎРСАТИЛАЁТГАН ЭЪТИБОРДА САҲОВАТ ТАМОЙИЛИНИНГ УСТУВОРЛИГИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: мазкур янги Ўзбекистонда ёшларга кўрсатилаётган ғамҳўрликларда саховат тамойилининг устуворлиги. Олиб борилаётган ислоҳотларнинг жамият ривожидаги аҳамияти, фалсафий таҳлили ва уларнинг моҳияти тўғрисида фикр юритилган