ГАВҲАРШОД БЕГИМ ИЖТИМОИЙ-ФАЛСАФИЙ ҚАРАШЛАРИНИНГ МОҲИЯТИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: мазкур мақолада маърифатпарвар аёл, Шоҳрух Мирзога салтанатни бошқаришда ўзининг маърифати билан беқиёс ўрин эгаллаган Гавҳаршод бегим мардлик туйғулари, тафаккури ва маърифати билан мамлакатнинг ижтимоий-сиёсий ҳаёти ва жамият ривожида тутган ўрни тўғрисида фикр юритилган.