MOTIVLARNING RAHBAR FAOLIYATIDAGI O’RNI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: ushbu maqola motivlarning rahbar faoliyatidagi orni va foydali jihatlari motivlarning turlari keng doirada yoritib berilgan bundan ko’zlangan maqsad rahbarlik va boshqaruv faoliyatini ijobiy tomonga o’garishiga o’z xissamizni qo’shish