LABWIEV DASTURIDA YARIMO'TKAZGICHLI PNP TRANZISTORINI YIG'ISH VA ISHLATISH METODOLOGIYASI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada fizika va elektronika fanlarida o‘tiladigan tajriba va laboratoriyalarni kompyuter texnologiyalaridan foydalanilgan holda bajarish jarayonlari ko‘rib chiqildi. “LabVIEW” dasturida virtual laboratoriyalar yaratish texnalogiyasidan o‘quv jarayonida foydalanishning imkoniyatlari taqdim etildi. Bu yig‘ilgan dastur yordamida ta’lim sohalarida tatqiqot olib borayotgan tatqiqotchilarning kuzatayotgan laboratoriya ishlarida o‘rganilayotgan yarimo‘tkagichli PNP tranzistorning vertual yig‘ilish va ishlash jarayoni keltirilgan.