BALIQ YETISHTIRISHGA IXTISOSLASHTIRILGAN XO‘JALIKLARNI TASHKIL ETISHDA BOZOR IQTISODIYOTI RIVOJLANGAN MAMLAKATLAR TAJRIBASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Keyingi yillarda Respublikamiz hukumati tomomidan oziq-ovqat muammolarni hal qilish maqsadida baliqchilik xo‘jaliklarini rivojlantirishga katta e’tibor qaratilmoqda. Bu borada xorij tajribasini o‘rganib soxaga tadbiq etish kichik biznes subektlarida tashkil etilgan baliq yetishtirishga ixtisoslashgan xo‘jaliklarni rivojlanishida alohida ahamiyat kasb etadi.