ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИНИНГ ХОТИН-ҚИЗЛАР МАСАЛАЛАРИ БЎЙИЧА ИНСПЕКТОРЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ БОШҚАРИШНИНГ МОДДИЙ-ТЕХНИК АСОСЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: ушбу тезисда ички ишлар органларининг хотин-қизлармасалалари бўйича инспекторларининг фаолиятини бошқаришнинг моддий-техникасослари таҳлил этилган. Хотин-қизлар ҳуқуқларини ҳимоя қилиш, уларганисбатан зўравонликни олдини олиш ва жамиятдаги тенгликни таъминлашмақсадида инспекторлар томонидан олиб бориладиган ишлар, замонавий моддийва техник ресурслар билан таъминланиши керак.Моддий-техник база, шужумладан, инспекторларнинг тадбирларни самарали ўтказишлари учун кераклиқурилмалар, мутахассислар, тренинглар ва методик материалларни қамраб олади.Ушбу тадқиқотда, шунингдек, ҳуқуқий асослар, жамиятдаги умумий маданият, ваинспекторлар фаолияти самарадорлигини ошириш учун керакли стратегиялармуҳокама қилинган