MEDIA TA'LIM ZAMONAVIY TA'LIMNING AJRALMAS QISMI SIFATIDA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola mediakompetentlikni rivojlantirish orqali talabalarga chet tili hususan Ingliz tilini boshlang'ich sinflarda tadbiq etishga bag‘ishlanadi.Shuningdek mediata'limni qanday olib borish, ulardan samarali foydalanish usullariga alohida to’xtalib o’tiladi.